منظور از گروههای بویایی,#اسامی
و #اصطلاحاتی
است که در #صنعت
عطر سازی به دسته های
مختلف #عطر
داده میشود و ما به
وسیله ی آنها می توانیم به درک بهتر از #علم
بویایی دست یابیم
ودرنتیجه عطر #رویایی
مان را راحت تر انتخاب
کنیم.
معمولا عطرها را در یک #تقسیمات
بندی عمومی به #پنج
دسته
"گرم,خنک,تند,ملایم,شیرین,تلخ " و درنهایت "ترش " تقسیمات میکنند.♥️ این در حالی است که از نظر #علمی
در صنعت عطر سازی,چیزی
حدود 35_36 یا حتی40 نوع دسته بندی #رایجه
های عطر وجود دارد که
عموما به #هفت
گروه #اصلی
وهردسته به زیرشاخه های
متعددی تقسیم می شود.⛵️
#نامگذاری
گروههای بویایی نیز
معمولا براساس موارد زیر انجام می شود:
1⃣ براساس #نت
های عطر یا #مواد
اولیه مورد استفاده در #ساخت
عطر
2⃣ براساس #احساس
و #تصوری
که یک رایحه در فرد به
وجود می آورد.
3⃣ براساس تصور #عمومی
مشترک بین افراد از یک #بو
یا یک #عبارت
.
دسته بندی اصلی گروههای بویایی هم شامل موارد زیر میشوند :
✳️ #آروماتیک (Aromatic )
✳️ #چایپره,
مدیترانه ای,قبرسی (Chypre ) ✳️ #مرکبات,
میوه ای (Citrus) ✳️ #گل
دار,گل بو (Floral) ✳️ #چرمی,
حیوانی (Leather ✳️) #شرقی,
اورینتال,گرم (#Oriental )
✳️ #چوبی (Woody)
لینک وبلاگ
http://3maxnz.blog.ir
درباره این سایت